Uniek geschenkdoosje
vol waardering

Verras jouw zorgmedewerkers met echt iets bijzonders

Echt iets bijzonders op de Dag van de Zorg

Ieder jaar op de Dag van de Zorg doe jij je uiterste best om jouw zorgmedewerkers en vrijwilligers te verrassen. Ook dit jaar wil je hen op 12 mei 2021 laten zien dat ze gewaardeerd worden voor het goede werk dat ze doen. Nu misschien wel meer dan ooit wil je er iets bijzonders van maken. Wij helpen je daarbij!


Een glimlach op alle gezichten

Hoe? Met het K-doosje. Dit cadeaudoosje wordt qua uiterlijk en inhoud speciaal samengesteld voor alle medewerkers en vrijwilligers van jouw zorgorganisatie. Op basis van jouw wensen en onze creatieve ideeën komen we tot de ideale verrassing. Een verrassing die op alle gezichten een glimlach tevoorschijn zal toveren!

Wat er mogelijk is? Wat niet?!

We inspireren je met ons grote assortiment aan mogelijke cadeautjes voor jouw unieke K-doosje. Vind je het lastig kiezen? Natuurlijk helpen we je graag. We laten zien wat er allemaal tegelijk in het K-doosje past. En binnen jouw budget. Voor ieder budget is er wel een K-doosje samen te stellen.

Praktisch en persoonlijk

Het K-doosje is groot genoeg om er tal van leuke verrassingen in te stoppen en klein genoeg om door de brievenbus te passen. Goog-Gift zorgt dat het K-doosje, voorzien van jouw persoonlijke boodschap, exact op de Dag van de Zorg in de brievenbus van jouw zorgtoppers ligt.

Dus, in het kort

  • Voor ieder budget
  • Zeer ruim assortiment
  • Uitgebreid maatwerk
  • Brievenbuspost

K-doosje van Good-Gift

Het K-doosje van Good-Gift is een cadeau met een hart, voor iedereen met een hart voor de zorg. Wil jij jouw zorgmedewerkers en vrijwilligers tijdens de Dag van de Zorg op 12 mei 2021 met iets bijzonders verrassen? Neem dan contact met ons op. We laten je de mogelijkheden zien en zorgen graag, samen met jou, voor een fantastische verrassing!

Ja! Ik wil een proefpakket “Dag van de Zorg” ontvangen!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer