Wat is voor jou het beste

Cadeautje.

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Kadoosje-stapel-doosjes

Een compliment in een doosje

Soms ben je op zoek naar een leuke verrassing voor een wat lager budget. En dan wil je het liefst ook nog iets origineels. Onze Kadoosjes scoren altijd!

Onze Kadoosjes zijn trendy cadeaudoosjes die altijd een leuke verrassing bevatten. Je kunt kiezen uit een reeks originele cadeaus en lekkers. Wat dacht je van een doos vol snoephartjes, drop of chocolaatjes voor de “Sweet”-collega. Of trendy ijsklontjes in de vorm van steentjes voor de collega’s die een “kei” zijn. Zo zijn er altijd leuke combinaties te maken. Voor ieder budget, voor elke gelegenheid, in elke smaak. 

Er is altijd een reden voor een kadoosje!

De Kadoosjes zijn ideaal in te zetten voor speciale momenten als “De Dag van de Zorg” of “Secretaressedag”. Ze zijn binnen enkele stappen samen te stellen:

Stap 1: je kiest een cadeau
Wat past bij de ontvanger? En bij je organisatie? Wat is je budget?

Stap 2: je kiest een doosje 
Kies een leuk doosje uit ons assortiment. Je kunt kiezen uit een doosje op A4 formaat of A5 formaat. Bij die doosjes kun je kiezen uit leuke stickers die het helemaal afmaken. 

Stap 3: verzenden maar
Onze doosjes passen gewoon door de brievenbus, dus we kunnen ze zelfs voor je op de post doen. Overhandig je ze liever zelf? Geen probleem, dan leveren we ze op een adres naar keuze. En dan: uitpakken maar!

Kadoosje-labels

Contact

Lange Reksestraat 21Q

4538 AZ Terneuzen

T: 010-3076485

info@good-gift.nl

Good-Gift weet als geen ander hoe bijzonder, maar ook hoe moeilijk het is om het juiste cadeau te geven en te krijgen. Ons doel is om mensen te raken, ze te verrassen, een glimlach tevoorschijn te toveren of een warm gevoel te geven. Dat doen we door het ontwikkelen van originele cadeaus met net dat beetje extra, waarbij we samen op zoek gaan naar wat echt bij je past en wat je echt wilt bereiken. 

Thema's

  • Huismus
  • Glamour
  • Fit
  • Adventure
  • Robuust
  • Chef’s Specials
  • Essentials
  • Ciao Bella

Copyright Cows & Stars 2019