Good-Gift

Wij maken mensen blij.

Originele kerstpakketten op maat en geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Hoe werkt het?

Wil je het dit jaar eens helemaal anders doen? Medewerkers betrekken bij hun kerstpakket met interactie en veel fun? Wil je een tevredenheidsfactor van minimaal 9.0 scoren? Dan is ons Kerstpakket Roulette concept echt wat voor jullie. Gegarandeerd een kerst waar nog lang over na zal worden nagepraat en die vast voor herhaling vatbaar is.

Met Kerstpakket Roulette kies je het kerstpakket voor een willekeurige collega binnen je team. Via ons online systeem log je in en bepaal je met onze Kerstpakket Roulette voor wie jij een pakket mag uitkiezen.

Let's Roulette

Kies dat pakket waarvan jij denkt dat dit het beste bij deze persoon past. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe om het nog leuker te maken. De inhoud van het pakket dat je hebt gekozen, blijft nog een verrassing uiteraard! Spannend!

Maar wat ook spannend is… Wie zou jouw kerstpakket hebben uitgezocht? Wat zal er voor jou gekozen zijn? En met welke persoonlijke boodschap?

Voor het concept Kerstpakket Roulette worden de aangeboden Kerstpakketten samen met de opdrachtgever op maat ontwikkeld. Altijd binnen het gestelde budget en de gestelde kaders. Maar een supercadeau wordt het altijd. Daar zorgen we samen voor!

Contact

Finlandweg 10 D
4538 BL Terneuzen

T: 010-3076485

info@good-gift.nl

Copyright Good-Gift 2019