Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Kerstpakket surprise

Geen idee waar je je personeel nu eens echt blij mee kunt maken? Wil je het eens een keer anders aanpakken? Dan hebben we twee nieuwe concepten waarbij jij niet alleen beslist over welke pakketten er uitgedeeld worden. Met deze concepten laat je de ontvangers zelf, of nog leuker hun collega’s, meebeslissen en creëer je nog een extra verrassingseffect! De twee concepten zijn:

Kerstpakket Roulette

Met de kerstpakket Roulette betrek je medewerkers erbij met interactie en veel fun? Wil je een tevredenheidsfactor van minimaal 9.0 scoren? Dan is ons Kerstpakket Roulette concept echt wat voor jullie. Gegarandeerd een kerst waar nog lang over na zal worden nagepraat en die vast voor herhaling vatbaar is.

Met Kerstpakket Roulette kies je het kerstpakket voor een willekeurige collega binnen je team. Via ons online systeem log je in en bepaal je met onze Kerstpakket Roulette voor wie jij een pakket mag uitkiezen. Kies het pakket waarvan jij denkt dat dit het beste bij deze persoon past. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe om het nog leuker te maken. De precieze inhoud van het pakket dat je hebt gekozen, blijft nog een verrassing uiteraard! Spannend!

Maar wat ook spannend is… Wie zou jouw kerstpakket hebben uitgezocht? Wat zal er voor jou gekozen zijn? En met welke persoonlijke boodschap?

Voor het concept Kerstpakket Roulette worden de aangeboden kerstpakketten samen met de opdrachtgever op maat ontwikkeld. Altijd binnen het gestelde budget en de gestelde kaders. Maar een supercadeau wordt het altijd. Daar zorgen we samen voor!

Kerstpakket Persona

Als je van een kerstpakket echt iets persoonlijks wilt maken, dan is Kerstpakket Persona misschien iets voor jullie bedrijf. Met dit concept kies je, net als bij de Kerstpakket Roulette een aantal verschillende pakketten uit. Wie uiteindelijk welk pakket krijgt is vanaf dan in handen van de medewerkers zelf.

Via ons online systeem loggen zij zelf in en beantwoorden een paar meer-keuzevragen, zoals “hoe ziet jouw ideale dag eruit?”. Aan de hand van de antwoorden bepaalt het online systeem welk pakket het beste bij ze past. Ze krijgen dan direct te zien welk thema hun pakket heeft, maar de inhoud blijft nog een verrassing. Zo heb je twee verrassingsmomenten en zijn de pakketten nog beter aangepast op de medewerkers. Want zeg nou zelf… het is heel lastig om een pakket te kiezen dat iedereen leuk vindt.