Wat is voor jou het beste

Cadeautje .

Originele kerstpakketten op maat en geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

De vrienden van Stichting Wees

Catherine Keyl, ambassadeur Philantropy Connections
“Ongelooflijk wat er al is gebeurd!”

Catherine Keijl: “Vanaf het begin ben ik bij Stichting Philantropy Connections betrokken. Niet dat ik zo veel met ontwikkelingswerk heb, maar wel met juist deze manier van werken. De lijnen zijn kort, je ziet waar het geld terechtkomt en wat ermee wordt gedaan. In het jonge bestaan van SPC is het ongelooflijk wat er allemaal is gebeurd. Dorpen zijn van toiletten voorzien zodat de kans op dodelijke ziekten veel kleiner is geworden. Scholen kregen bibliotheekjes zodat kinderen het lezen thuis konden oefenen. Jonge mensen uit vluchtelingenkampen kregen de kans om naar de universiteit te gaan. Kortom, de wereld werd een beetje mooier. Is dat geen prachtig cadeau?”

Catherine Keyl presenteerde decennialang spraakmakende tv programma’s

Catherine-300x300

“Ik ken oprichter Sallo als floor manager. Zo precies en toegewijd als hij in die rol was, zo is hij nu als beheerder van de stichting. Hij doet geweldig werk en blijft vasthouden totdat de klus geklaard is. Dat spreekt me zo aan.”

Harm Edens, tv-persoonlijkheid, komedie schrijver en ambassadeur van WWF

“Volledig onbaatzuchtig en tegen een minimale vergoeding helpt oprichter Sallo honderden, zo niet duizenden jongeren aan een betere toekomst. Met kleinschalige projecten, altijd doelgericht en met integriteit. En daar kunnen wij bij helpen.”

Rob Kamphues, komiek en tv-persoonlijkheid

“Ik heb veel ontwikkelingswerk gezien waarbij ik me wel eens afvraag hoe zinvol en effectief de betreffende organisaties eigenlijk zijn. Maar SPC vertrouw ik onvoorwaardelijk. De mensen zijn dichtbij het werk en ze werken vanuit respect, niet vanuit medelijden. Zo hoort het te zijn!”

Dieuwertje Blok, actrice en tv-persoonlijkheid

Contact

Lange Reksestraat 21Q

4538 AZ Terneuzen

T: 010-3076485

info@good-gift.nl

Good-Gift weet als geen ander hoe bijzonder, maar ook hoe moeilijk het is om het juiste cadeau te geven en te krijgen. Ons doel is om mensen te raken, ze te verrassen, een glimlach tevoorschijn te toveren of een warm gevoel te geven. Dat doen we door het ontwikkelen van originele cadeaus met net dat beetje extra, waarbij we samen op zoek gaan naar wat echt bij je past en wat je echt wilt bereiken. 

Thema's

  • Huismus
  • Glamour
  • Fit
  • Adventure
  • Robuust
  • Chef’s Specials
  • Essentials
  • Ciao Bella

Copyright Cows & Stars 2019