Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Kerstpakket-Bidfood

Stichting Wees en Bidfood slaan de handen in elkaar. Bij Bidfood zijn dit jaar kerstpakketten te bestellen die door Stichting Wees verzorgd worden. Standaardpakketten leverbaar vanaf 1 stuk, vanaf 50 kerstpakketten kan er voor alle klanten maatwerk gemaakt worden.

Hieronder zie je 8 pakketten om uit te kiezen. Klik op de pakketten voor de keuzemogelijkheden.

Sportief

Voor alle fitgirls en fitboys die een goede workout niet uit de weg gaan en die kunnen genieten van een gezonde levensstijl.

Ciao Bella

Een succes bij genieters van het mediterrane leven. Uitgebreid eten, lekker glaasje erbij… La dolce vita.

Robuust

Voor het type “stoer” (m/v) dat houdt van een goed glas en tegelijk met het grootste gemak het vlees op de bbq omdraait!

Huismus

Het perfecte cadeau voor een echt gezelligheidsdier; een warme persoonlijkheid die geniet van knusse momenten.

Chef's Special

Voor de Jamie Olivers die het liefst aan niets anders denken dan eten. Waarvoor de moeilijkste gerechten de leukste zijn. Smakelijk!

Wellness

Een musthave voor de liefhebbers van rust. Voor het Zen-type dat kan genieten van een relax-momentje na een drukke dag.

Surprise

Voor iedereen die van een feestje houdt. Durf jij voor Surprise te gaan? Dan belonen wij dit met een extra groot pakket.

Lokaal

Voor alle liefhebbers van lokale specialiteiten, die graag hun lokale ondernemers steunen. Het pakket 'Lokaal' kan worden aangepast aan iedere regio!

Keuzestress?

Te veel keus? Geen zorg! Wist je dat je medewerkers ook zelf, of voor elkaar een thema kunnen kiezen? Neem contact met ons op en we regelen het graag voor je!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Onze mogelijkheden zijn eindeloos: Kerstpakketten in alle maten en aantallen, speciale surprise pakketten met onze Kerstpakket Roulette of Kerstpakket Persona, kleine brievenbusattenties met Kadoosjes. Allemaal opties om je relaties of personeel op een originele manier te verrassen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?