Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Kerstpakketten Roulette

Betrek je medewerkers erbij met interactie en veel fun! Wil je een tevredenheidsfactor van minimaal 9.0 scoren? Dan is ons Kerstpakketten Roulette concept echt wat voor jullie. Gegarandeerd een Kerst waar nog lang over na zal worden nagepraat en die vast voor herhaling vatbaar is.

Met Kerstpakketten Roulette kies je het kerstpakket voor een willekeurige collega binnen je team. Via ons online systeem log je in en bepaal je met onze Kerstpakketten Roulette voor wie jij een pakket mag uitkiezen. Kies het pakket waarvan jij denkt dat dit het beste bij deze persoon past. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe om het nog leuker te maken. De precieze inhoud van het pakket dat je hebt gekozen, blijft nog een verrassing uiteraard! Spannend!

Maar wat ook spannend is… Wie zou jouw kerstpakket hebben uitgezocht? Wat zal er voor jou gekozen zijn? En met welke persoonlijke boodschap?

Voor het concept Kerstpakketten Roulette worden de aangeboden kerstpakketten samen met de opdrachtgever op maat ontwikkeld. Altijd binnen het gestelde budget en de gestelde kaders. Maar een supercadeau wordt het altijd. Daar zorgen we samen voor!

Tevreden klanten