Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Bidfood Kerstpakketten

Kerstpakketten met een warm hart

Bidfood en Stichting Wees bundelen hun krachten! Verras je medewerkers met Kerst eens op een unieke manier! Kies voor een kerstpakket waarmee twee goede doelen (de Voedselbank en Stichting Wees) worden ondersteund! Bestel je kerstpakket(ten) eenvoudig via de onderstaande knop. De standaardpakketten zijn al leverbaar vanaf 1 pakket, maar vanaf 50 kerstpakketten is ook maatwerk mogelijk.

Hoe werkt het?

Je kunt de kerstpakketten uiteraard zelf kiezen en bestellen, maar je kunt er óók voor kiezen om je medewerkers de Kerstpakketten Roulette te laten spelen! Hiermee wordt het traditionele kerstpakket in een heel nieuw jasje gestoken! Wil je meer informatie over de Kerstpakketten Roulette? Klik dan op de laatste knop!

Acht verschillende thema's

Er zijn maar liefst 8 verschillende themapakketten waaruit je een keuze kunt maken. Elk pakket kent diverse varianten, zodat er voor elk budget een passend themapakket kan worden samengesteld. Kies je voor de Kerstpakketten Roulette, dan bepaal je uiteraard de waarde van de kerstpakketten die per thema worden samengesteld. Ontdek hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Sportief

Voor alle fitgirls en fitboys die een goede workout niet uit de weg gaan en die kunnen genieten van een gezonde levensstijl.

Ciao Bella

Een succes bij genieters van het mediterrane leven. Uitgebreid eten, lekker glaasje erbij… La dolce vita.

Robuust

Voor het type “stoer” (m/v) dat houdt van een goed glas en tegelijk met het grootste gemak het vlees op de bbq omdraait!

Huismus

Het perfecte cadeau voor een echt gezelligheidsdier; een warme persoonlijkheid die geniet van knusse momenten.

Chef's Special

Voor de Jamie Olivers die het liefst aan niets anders denken dan eten. Waarvoor de moeilijkste gerechten de leukste zijn. Smakelijk!

Wellness

Een musthave voor de liefhebbers van rust. Voor het Zen-type dat kan genieten van een relax-momentje na een drukke dag.

Surprise

Voor iedereen die van een feestje houdt. Durf jij voor Surprise te gaan? Dan belonen wij dit met een extra groot pakket.

Keuzestress?

Te veel keus? Geen zorg! Wist je dat je medewerkers ook zelf, of voor elkaar een thema kunnen kiezen? Neem contact met ons op en we regelen het graag voor je!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Onze mogelijkheden zijn eindeloos: Kerstpakketten in alle maten en aantallen, speciale surprise pakketten met onze Kerstpakket Roulette of Kerstpakket Persona, kleine brievenbusattenties met Kadoosjes. Allemaal opties om je relaties of personeel op een originele manier te verrassen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?