Wij maken mensen blij

Originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen

Bidfood Kerstpakketten

Kerstpakketten, ze zijn er weer! Niet dat ze ooit zijn weggeweest, maar ze genieten nu van hernieuwde populariteit.

De reden? Een almaar stijgende waardering voor onze medewerkers, met name in de zorg en horeca. Wat hebben deze medewerkers de afgelopen jaren hard moeten werken. En wat verdienen ze oprechte waardering. Een mooi geschenk brengt die waardering over. Ook jij wilt je medewerkers laten zien hoezeer je hun inzet op prijs stelt.

Bidfood helpt je daarbij. Dit doen we in samenwerking met Good-Gift, een bedrijf dat zich specialiseert in gepersonaliseerde kerstgeschenken en attenties. En niet alleen dat, het is ook een sociale organisatie die net als ons goede doelen steunt, flexibel is, maatwerk levert en met veel creativiteit innoveert. Samen maken we écht iets bijzonders van ieder geschenk.

In onze folder lees je meer over onze maatwerk kerstpakketten, thema’s, keuzesystemen en tussentijdse attenties. Ontzettend leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Laten we er samen voor zorgen dat jouw medewerkers de waardering ervaren die ze verdienen. Zullen we?

Voor een grote groep medewerkers is het zo goed als onmogelijk om met één pakket iedereen blij te maken. Bidfood zorgt daarom voor keuzemogelijkheden. Gewoon, op de traditionele manier, door medewerkers de keuze te geven uit een x aantal verschillende pakketten óf door middel van de unieke keuzesystemen Kerstpakketten Quiz en Kerstpakketten Roulette. Dit geld alleen voor een minimaal aantal van 50 pakketten

Tevreden klanten