Stichting Wees staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met het hart op de juiste plaats. Ons bedrijf is ontstaan uit de overtuiging dat ondernemen niet alleen anders kan maar ook anders moet. Ja, we doen zaken en we verkopen mooie producten en concepten graag. Maar in tegenstelling tot de meeste bedrijven niet met het doel winst te maken. Ons doel is en blijft mensen te raken!

De opbrengst van onze activiteiten wenden we integraal aan om Weeskinderen in Zuid-Oost Azië te ondersteunen en hen die zorg te geven die voor ons zo vanzelf-sprekend is. We steunen alleen kleinschalige projecten waarvan we 100% zeker zijn dat de fondsen daadwerkelijk en op de juiste plek worden ingezet, zonder tussenpersonen. Korte lijnen en afspraak is afspraak, daar staan we voor. Bovendien gaan we regelmatig ter plaatse kijken en houden op die manier ook vinger aan de pols.

Niet alleen onze bedrijfswinst na belastingen wordt hiervoor gebruikt, ook wordt per kerstpakket een vooraf vastgelegd bedrag integraal hiervoor aangewend. We geven onze opdrachtgevers altijd open en transparant inzage in wat er precies met de gelden gebeurd is. Stichting Wees werkt hiervoor exclusief samen met Philanthropy Connections.

Tevreden klanten